Nieuwsbrief & Uitnodigingen 

 

2019

 

 

 

Het jaar loopt op zijn laatste benen                       

 

Spurten heeft nog weinig zin

 

Komen straks nog koude tenen?

 

Houd de warmte binnenin!

 

 

 

Met veel lichtjes aan de bomen

 

Wuiven dennen naar elkaar

 

Laat ons allen samen komen

 

En vieren, het Nieuwe Jaar!

 

 

 

Feestelijke groeten,

 

Sanne Weckx

 


UITNODIGING

Verscheidenheid in portretten door het Maandagatelier in de Bib van Aartselaar 

 

 

Dit jaar organiseert het Maandagatelier  een tentoonstelling  in de Bibliotheek van Aartselaar met als titel “Verscheidenheid in portretten “ De toegepaste technieken zijn olieverf/acryl schilderijen. Een portret is een weerspiegeling van de ziel van de mens.  

 

De kunstenaars geven hierbij een diversiteit in eigenheid en karakters weer, geschilderd volgens zijn/haar eigen ideeën.  Deze interessante tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van de Bibliotheek in de maanden december 2018  & januari 2019

 

Van harte welkom op onze openingsreceptie op zaterdag 1 december 2018 vanaf 11 uur tot 13 uur 

Bibliotheek Aartselaar

 

 

Tijdens de atelierwerking van Het Maandagatelier worden er gedurende de maanden december 2018 & januari 2019 in het Wolffaertshof toonmomenten georganiseerd.   Info :   gilbertswiggers1@gmail.com    


Kunstwerken in WZC Sint-Elisabeth Duffel 
Kwakkelenberg 3 - 2570 Duffel
Beste Pelicaen kunstenaars, 

 

Gezocht:

kunstwerken voor wisselende expositie in WZC Sint-Elisabeth

 

Het WZC Sint-Elisabeth is op zoek naar kunstenaars die hun werken willen exposeren in onze voorziening. Hiermee willen we de gangen in ons huis wat opvrolijken en de buitenwereld binnen in het WZC brengen. Voor de kunstenaars is het een ideale gelegenheid om hun kunnen te tonen. Voor de bewoners en bezoekers van het WZC is het telkens uitkijken naar een nieuwe tentoonstelling. Het levert misschien wel leuke contacten op en geeft stof tot kijken en praten!

Laat u niet afschrikken, we mikken zeker niet speciaal op kunst met grote ‘K’. Alle beoefenaars van beeldende of andere kunstvormen die tentoongesteld kunnen worden zijn welkom!

Concreet:

-          Alle vormen van kunst zijn toegelaten (vb. etsen, ingekaderd kantwerk, gedichten, schilderijen, foto’s, …). De werken dienen te kunnen worden opgehangen. (er is geen ruimte beschikbaar voor staande kunstwerken)

-          Het betreft een wisselende tentoonstelling, waarbij telkens na 2 maanden een andere kunstenaar aan bod kan komen.

-          Voor meer info: neem gerust contact op met Sofie De Greef, animatie@ocmwduffel.be of 015 30 99 86. Graag maken we met u kennis en bespreken we de mogelijkheden.

 

Met vriendelijke groeten,

Sofie De Greef