Nieuwsbrief & Uitnodigingen 


Cataloog ontwerp  -  Gilbert Swiggers  Ocean trees  - Oil on canvas  60 x 80 cm
Cataloog ontwerp - Gilbert Swiggers Ocean trees - Oil on canvas 60 x 80 cm

Cataloog ontwerp  -  Gilbert Swiggers  Ocean trees  - Oil on canvas  60 x 80 cm


Belgische staatsburger en Mechelaar stelt zijn Artworks tentoon in het internationaal Kunst Galerie Art Centre  Bangkok. ( BACC )
De selecties, beoordeling en toewijzing van een internationale jury voor deze tentoonstelling zijn buitengewoon onthaald.
BACC 2/12/2022

Vanaf vrijdag 3 september stelt Mark van Eygen tentoon in de Gummaruskerk in Steenbergen.

Samen met 5 andere kunstenaars toont hij enkele beelden en schilderijen. De opening is vrijdag 3 september om 14.00 uur.

 

Openingsuren:

Vrijdag 3 september van 14.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 4 september van 11.00 tot 16.30 uur
Zondag 5 september van 11.00 tot 17.30 uur

 

Adres:Westdam 83 te Steenbergen
Kunstwerken in WZC Sint-Elisabeth Duffel 
Kwakkelenberg 3 - 2570 Duffel
Beste Pelicaen kunstenaars, 

 

Gezocht:

kunstwerken voor wisselende expositie in WZC Sint-Elisabeth

 

Het WZC Sint-Elisabeth is op zoek naar kunstenaars die hun werken willen exposeren in onze voorziening. Hiermee willen we de gangen in ons huis wat opvrolijken en de buitenwereld binnen in het WZC brengen. Voor de kunstenaars is het een ideale gelegenheid om hun kunnen te tonen. Voor de bewoners en bezoekers van het WZC is het telkens uitkijken naar een nieuwe tentoonstelling. Het levert misschien wel leuke contacten op en geeft stof tot kijken en praten!

Laat u niet afschrikken, we mikken zeker niet speciaal op kunst met grote ‘K’. Alle beoefenaars van beeldende of andere kunstvormen die tentoongesteld kunnen worden zijn welkom!

Concreet:

-          Alle vormen van kunst zijn toegelaten (vb. etsen, ingekaderd kantwerk, gedichten, schilderijen, foto’s, …). De werken dienen te kunnen worden opgehangen. (er is geen ruimte beschikbaar voor staande kunstwerken)

-          Het betreft een wisselende tentoonstelling, waarbij telkens na 2 maanden een andere kunstenaar aan bod kan komen.

-          Voor meer info: neem gerust contact op met Sofie De Greef, animatie@ocmwduffel.be of 015 30 99 86. Graag maken we met u kennis en bespreken we de mogelijkheden.

 

Met vriendelijke groeten,

Sofie De Greef